gittigidiyor

Kamosinic1512

Yabanci57

Aktif Üye
selamlar
Ben Almanyada yasiyorum Türkiyeden komasonic 1512 3 adet alet aldim türkiyede aldigim kisi baglanti yapti bir tanesine gayet güzel calisiyordu bu gün almanyaya geriye dödümn aleti taktim aciyorum fakat komasonic yazisi geliyor sonra TRT1 yaziyor ve gidiyor yerine sinyal yok yaziyor kumandanin her tusuna bastim fakat kumada hic bir baglanti kurmuyor recirve ile ne yapmaliyim bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim vereceginiz cevaplar icin simdiden tessekürler

corap

Vip Üye
mrb nerden ariyorsun belki yardimci olurum mail adresini yaz

Yabanci57

Aktif Üye
Hayir ustam malesef hic bir tepki vermiyor 3 alet var 3 kumandayi da denedim menüye veya hic bir yere girmiyor tuslara bastigimda kumandada isiklar yaniyor

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
belki tuhaf gelecek ama 3 aletdede bu sorun olamaz kumanda gözünü taktığınızdan emin olun bağlantıları kontrol edin lütfen...

Yabanci57

Aktif Üye
Evet haklisin icinde bir alet daha var onu takmamistim TR de görmüstüm deneyecegim cok sagol sonucu yazacagium buraya

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.