gittigidiyor

Kaon AustriaSat (19.2°E) Yazılımları (10.03.2011)

polta

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
995
Tepkime puanı
24
Puanları
18
Yaş
48
Konum
bozüyük
Kaon Classico Normal ve C board seriler için AustriaSat (19.2°E) ekli yeni yazılımlar

• Yazılımlar Normal Sunny ve Kaon Classico menülü olmak üzere 2 çeşittir.Farklı menü yüklemek isteyen arkadaşlarım "Kaon Classico" emu yazılımlarından H/W uygun olanı yükleyiniz.Burada belirttiğim gibi C-Seri yazan H/W ortası C0-C1 olan cihazlara Normal seride H/W ortası 00-01-03 olan cihazlara

• Yüklemeden önce cihazınıza "buradan" loader 2.1.9v4 (kuru kafa) yükleyiniz.Sonra burada istemiş olduğunuz H/W ye uygun olan bir yazılım cihaza yüklenecektir.

• Yazılımlar bin uzantılı olup, yükleme Kup 230ep (engineer mode) ile yapılacaktır ilgili loaderi ''buradan'' indirin.

• Resimli yükleme talimatı için ''buraya'' tıklayın.

• Yükleme işlemi bittikten sonra Sunny menülü yazılımlarda receiver kumandasından Sarı, Mavi, Yeşil, Menü tuşlarına basarak Kaon Cliassico menülü yazılımlarda ise, Sarı, Exit yaparak kèy bölümüne girin ve Sarı (load default) tuşuna basıp, keyleri resetleyerek buradan çıkın.

• Sistem kurmaya girerek en alttaki seçeneklerden Kanal kilidi seçeneğine gelerek "Kilitli" olanı "Açık" konumuna alın ve Exit ile çıkın.

• Şifreleri kanalları izlemek içinde kke+ softcam dosyasını yükleyin


presentacionwk1.png
 

Ekli dosyalar

  • KaonTeam_HW-FF.00.FF_Normal Seri_Türkçe.zip
    532.2 KB · Görüntüleme: 17
  • KaonTeam_HW-FF.0C.FF_C_Seri_Türkçe.zip
    532 KB · Görüntüleme: 8

pamuk

Aktif Üye
Katılım
31 May 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Konum
trabzon
yazılımlarda fixced cw aktif menude var ama calısmıyor...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst