gittigidiyor

Kar geliyor!

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



Bu illerde yaşayanlar dikkat


emy7P1.jpg

07 Mart 2014 Cuma,



Yapılan son değerlendirmelere göre; doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimlerin, akşam ve gece saatlerinde iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.



KAR GELİYOR!

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kütahya ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Cumartesi ve Pazar günleri yurdun batı bölgelerinde hava sıcaklığı 8-10 derece arasında düşecek. Yağmurlar, hafta sonu şiddetini arttıracak. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara'da kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerimizde beklenen hava sıcaklıkları

Ankara: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 14
İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 16
İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18
Adana: Parçalı, zamanla bulutlu 22
Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 12
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu 10
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 17​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst