gittigidiyor

Karşınızda yeni nesil iPad!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
iPad, Apple’ın dünyanın en büyük tablet üreticilerinden biri olmasında en önemli isimlerden biri. Bu yıl 10. Neslini göreceğimiz giriş seviyesi iPad modeli, tablet dünyasının en çok satan isimlerinden de biri. Normal şartlar altında Eylül ayında tanıtılması beklenen bu tablet, Apple’ın iPadOS 16’nın çıkış tarihini Ekim ayına ertelemiş olması nedeniyle, artık Ekim’den önce satışa sunulması beklenilmiyor.


Bununla birlikte yeni tabletin render görüntüleri de bir kez daha sızdırıldı. Güvenilir bir kaynak tarafından servis edilen render görüntülerine göre 10. Nesil iPad modeli, tıpkı daha önceki modellerde olduğu gibi fiziksel home tuşunu korumaya devam ediyor. Ancak yeni tasarımda bariz olarak ekran çerçeveleri çok daha incelmiş.


Tabletin arka yüzeyine baktığımız zaman ise, burada yer alan kamera panelinin tasarımında da ciddi bir değişiklik yapıldığı görülüyor. Aynı zamanda tabletin köşelerinin daha oval hale geldiği de gözden kaçmadı.


Karşınızda yeni nesil iPad! - Resim : 1



Karşınızda yeni nesil iPad!​


Peki 10. Nesil iPad’de bizleri neler bekliyor? Bugüne kadar elde ettiğimiz bilgilere göre yeni tablet modelinde 10,5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Gücünü Apple A14 yonga setinden alacak olan tablet aynı zamanda 5G desteği ile kullanım konforunu arttıracak.


Son olarak fiyat konusunda da bilgi verecek olursak; teknoloji dünyasında dolaşan haberlere göre Apple, yeni nesil iPad modelini 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacağı düşünülüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst