gittigidiyor

Kartal Devler Ligi aşkına: 2-1

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
13
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Kayserispor, 28. hafta karşılaşmasında gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitme hayali kuran Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu.
fft104mm2865122.jpg
Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup'un golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı. Konuk ekip Kayserispor'un tek golü Okay Yokuşlu'dan geldi.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş, lig sonuncusu Kayserispor'u Olimpiyat Stadı'nda konuk etti.İki takımın da gol fırsatları yakaladığı maçta siyah beyazlılar son vuruşlarda daha başarılı olan taraftı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 43'te Olcay Şahan, 68. dakikada ise Oğuzhan Özyakup kaydetti. Kayserispor'da ise Okay Yokuşlu 90+3'te Beşiktaş karşısında skoru 2-1'e getirse de kalan dakikalar beraberlik golünü bulmak için yeterli olmadı.
Kayserispor ise özellikle Mert Nobre'nin oyuna girişinin ardından ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve ligde kalma yarışında önemli bir yara aldı.
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 53 yaparken Kayserispor 25 puanda kaldı. Siyah beyazlılar gelecek hafta Torku Konyaspor deplasmanına konuk olurken Kayserispor sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst