gittigidiyor

Kartal stat arıyor

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2711181.jpg

Sezona Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda başlayan Kartal, Galatasaray derbisi sonrası aldığı 4 maçlık ceza sebebiyle rotayı Kasımpaşa RTE Stadı’na çevirmiş ve iç saha karşılaşmalarını burada oynamıştı. Ancak Lacivert-Beyazlı kulüple yaşanan polemik savaşları sonrası yönetim yeni bir yer arayışı içine girdi. Elindeki seçenekleri değerlendiren Siyah-Beyazlılar, her ne kadar ulaşım zorluğu ve kışın hava şartlarının kötüleştiği için fazla taraftarın gelemediği Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynamak istemese de mevcut durum sebebiyle buraya dönecek gibi gözüküyor. Olimpiyat’ın alternatifi ise sözleşmenin hala devam ettiği RTE Stadı. Yönetim ve teknik heyet Olimpiyat’tan vazgeçtiği taktirde yeniden RTE’nin yolu tutulacak. Ayrıca Fenerbahçe ile olan yakın ilişkiler sebebiyle Şükrü Saracoğlu da seçenekler arasında yer alıyor. Sarı-Lacivertli camianın Beşiktaş’ı misafir etme konusuna da sıcak baktığı biliniyor. Galatasaray’ın stadı TT Arena da akıllara gelse bile, zeminin sorunlu olması ihtimali azaltıyor. Şehir dışında başka bir statta oynama fikrinden ise, satılan 10 bine yakın kombine düşünülerek vazgeçildi. Kısa bir süre içinde toplanacak olan yönetim konuyla ilgili net kararını verip ligin ikinci yarısında nerede oynayacaklarını açıklayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst