gittigidiyor

Kartal yürekli adam

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2789800.jpg

Hırvat teknik adam Slaven Bilic önderliğinde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği büyük çıkışla dikkatleri çeken Beşiktaş’ta, Portekizli yıldız Almeida, önü kesilmeyen yükselişine devam ediyor. Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve son olarak da Bursaspor maçından galibiyetle ayrılarak ligin zirvesi için iddiasını devam ettiren Siyah- Beyazlılar’da, Hugo Almeida’nın yükselen form grafiği, takıma önemli katkı sağlıyor. Dün oynanan mücadelede Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Bursaspor maçında attığı tek golle takımına 3 puanı getiren Portekizli, bu sezon toplamdaki gol sayısını da 12’ye çıkartarak Siyah-Beyazlı formayla kariyer rekoru kırdı. Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen’den transfer olduğu 2010-11 (Devre arası) sezonunu 4, 2011-12’i 11, 2012-13’ü de 9 golle kapatan 29 yaşındaki golcü, Bursaspor mücadelesinde attığı golle sezonun bitimine 13 hafta kala Türkiye’deki en skorer dönemini geçiriyor.

Sıradaki hedef Cim Bom

Ligde 21 haftanın sonunda topladığı 42 puanla şampiyonluk potasında yer alan Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Hugo Almeida, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Oyunun büyük bir bölümünde kötü oynadığını ancak her zaman elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraştığını belirten Almeida, “İlk yarı gerçekten kötü oynadım. Bu kadar kötü oynadığım bir zamanı hatırlamıyorum. Devre arasında oyun 0-0’ken yapmamız gerekenleri soyunma odasında konuştuk ve ikinci yarıya öyle çıktık. İyi mücadele ettik ve kazandık. Takım olarak tebrik edilmeyi hak ediyoruz” dedi. Gelecek hafta karşılaşacakları Galatasaray mücadelesi hakkında da değerlendirmede bulunan Portekizli, “Galatasaray karşısına üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek için çıkacağız. Lidere yakın olmak için elimizden geleni yapacağız. 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst