gittigidiyor

Kartal zafere kilitlendi!

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
13
Puanları
18
Konum
Merkez
Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirve hattından uzaklaşan Beşiktaş, kritik önem taşıyan maçta Eskişehirspor'u ağırlayacak. Zorlu mücadelede Kara Kartal'ın tek hedefi zafer olacak!
oJwMOCU.jpg
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iyi başlayarak şampiyonluk için umutlanan Beşiktaş, üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından kritik maçta bugün Eskişehirspor’u konuk edecek. Lider Fenerbahçe’yle arasındaki puan farkı 8’e kadar yükselen Kara Kartal, puan kaybına tahammülü olmadığı zorlu mücadelede Atatürk Olimpiyat Stadı’nda seyircisi önünde Eskişehirspor’u devirmek için çabalayacak. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş bileti kovalayan Kara Kartal’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, “Artık her maç bizim için bir final. Eskişehirspor’a karşı da bu maçlardan birine çıkacağız. Eksik isimlere rağmen haftayı kayıpsız kapatıp zirve yarışına tekrar dahil olmak istiyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Gökhan, Veli, Jones, Oğuzhan, Olcay, Ömer T.D.: Slaven Bilic

Eskişehirspor: Boffin Kamil Akaminko Sezgin Tarık Kamara Aytaç Lawal Erkan Jorquera Bienvenu T.D.: Ertuğrul Sağlam

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst