gittigidiyor

Kartal zafere uçtu

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2794754.jpg

Beko Basketbol Ligi’nde kötü günler geçiren Siyah-Beyazlılar Avrupa’da bir başka oynuyor. Ligde 10. sıraya kadar gerileyerek taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, İspanya’da Zaragoza’yı Lofton’un son saniye basketiyle 79-77 mağlup ederek 8’li finallere kaldı. Beşiktaş, ilk periyoda iyi başlayarak, 21-9’luk seri yakaladı. İkinci çeyrekte ise ev sahibi etkindi. Devre 41-36 Zaragoza lehine bitti. İkinci yarının tamamı kıran kıran mücadeleye sahne oldu: 55-56 Son periyoda ise üçlük düellosu damga vurdu. İspanyol ekibinde Sanikidze’in sayılarına Kartal, Lofton’la karşılık verdi. Bitime 7 saniye kala skoru 77-77’ye getiren Zaragoza, Lofton’ın 1.3 saniye kala attığı basketi önleyemedi. 2. olarak gruptan çıkan Beşiktaş 8’li finallarde Rus temsilcisi Nizzy Novgorod’la eşleşti.

TED, Khimik’le eşleşti

EuroCup’taki diğer 3 temsilcimizden sadece TED 8’li finallere kaldı. Karşıyaka, Fransa’da Nanterre’ye 76-57 mağlup oldu. Banvit evinde Hapoel Jarusalem’i 93-79 mağlup etse de elendi. TED Ankara, Fransız temsilcisi Gravelines’e deplasmanda 86-72 kaybetmesine rağmen gruptan lider olarak çıktı. Başkent ekibi 8’li finallerde Ukrayna ekibi Khimik’in rakibi oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst