gittigidiyor

Kartal'da gündem Mustafa Pektemek

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2846729.jpg

Ligde şampiyonluk yolunda iddiasını arttıran Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Mustafa Pektemek’in gösterdiği etkili performans dikkatleri çekiyor. Bu sezon çapraz bağlarındaki problemin düzelmesinin ardından form bulmakta zorlanan ve Hugo Almeida’nın arkasında kalan 25 yaşındaki futbolcu, Portekizli yıldızın sakatlığının ardından kendisine verilen şansı iyi bir şekilde değerlendirdi. Özellikle Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor’la deplasmanda 2-2 berabere kaldığı mücadelede takımına 1 puanı getiren gollerin tamamına imzasını atan Pektemek, son olarak Akhisar Belediye karşılaşmasında golcülüğünü konuşturarak rakip fileleri bir kez sarsmayı başardı.

Başkan ve Bilic kutladı

Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Akhisar Belediye’yi mükemmel bir oyunla 3-0 devirdiği karşılaşmada ortaya koyduğu etkili futbolla büyük alkış toplayan Mustafa Pektemek, bu maçın ardından övgülere boğuldu. Bol gollü karşılaşmanın ardından çok keyiflenen Başkan Fikret Orman, kafasından sakatlık geçirmesine rağmen tam 50 dakika oyunda kalan Pektemek’i arayarak tebrik etti. Mücadele sırasında kafasından akan kandan dolayı 4 kez forma değiştiren başarılı golcüye bir övgü de hocası Slaven Bilic’ten geldi. Hırvat teknik adam, oyuncusu için “Elinden gelenin en iyisini yaptı. Kendisiyle gurur duyuyorum” diyerek Mustafa’yı onore etti. Öte yandan Mustafa Pektemek’in ilk değiştirdiği formasını Başkan Fikret Orman’ın, 4. formayı da yayıncı kuruluş spikeri Ömer Güvenç’in aldığı bildirildi. Diğer 2 formanın kullanılamaz halde olduğu öğrenildi.

‘Gollerime devam edeceğim’

Akhisar karşısında 8. dakikada rakip fileleri sarsan ve 11. dakikada rakip takım oyuncusu İbrahim Sonko’yla çarpışmasının ardından yerde kalan Mustafa Pektemek’in, kafasına 6 dikiş atılmıştı. Dün yapılan takım çalışmasına katılan başarılı futbolcu, yaptığı açıklamada durumunun iyiye gittiğini söyledi. 25 yaşındaki yıldız, “Kötü bir durumum yok. Gollerimi ilerleyen maçlarda da sürdürmek istiyorum” diye konuştu.

Doktor Karanlık’ın kararları tartışılıyor

Son olarak Galatasaray derbisinde Cenk Gönen’in kafasına aldığı darbenin ardından oynamasına izin vererek tepki çeken kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Mustafa Pektemek’in de benzer şekilde oynamasına izin verince eleştirilerin hedefi oldu. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Mustafa Pektemek ise “İlk pozisyonun ardından oyuna devam etmek istediğimi söyledim. Ancak ikinci yarının ilerleyen bölümlerinde kafamdaki problem devam edince çıkmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst