gittigidiyor

Kartal'ın konuğu Akhisar!

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
13
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.
bjk_95NSL.jpg
Ligdeki son 4 karşılaşmada yalnızca Eskişehirspor'u mağlup edebilen siyah-beyazlılar, 1-0'lık Galatasaray yenilgisinin yanı sıra, 23. haftada Medical Park Antalyaspor ile sahasında 0-0, geçtiğimiz hafta da Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ciddi yara aldı.
Sezonun ilk yarısında rakibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Bilic ve öğrencileri, bu kez İstanbul'da kazanıp, arzu edilen galibiyet serisine başlamak istiyor.Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Tolga, Necip, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Holosko, Oğuzhan, Olcay ve Mustafa Pektemek (Almeida)

AKHİSAR BELEDİYESPOR
Emrah Tuncer, Emrah Eren, Uğur, Sonko, Güray, Merter, Emin, Sertan, Niasse, Kenan ve Mehmet Akyüz

SADECE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK
Eskişehirspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada, tribünlerden yükselen kötü tezahürat sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdığı Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a karşı erkek taraftarından yoksun mücadele edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst