gittigidiyor

Kaspersky Rescue Disk 10.0.32.17 DC Full indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Kaspersky Rescue Disk Full Versiyon indir

Kaspersky Rescue Disk indir



Kaspersky Rescue Disk İşletim sisteminiz aktifken bazı inatçı virüs ve zararlı yazılımları standart antivirüs programlarıyla temizlemek hatta tespit etmek bile mümkün değildir. Kaspersky Rescue Disk ve oluşturacağız CD ile işletim sistemeniz açılmadan başka bir işletim sistemi (Linux) devreye girmesiyle üzerinde kurulu olan antivirüs programlarıyla (Kaspersky Virus Removal Tool) bu virüs ve zararlı programlardan kurtulabilirsiniz.
Windows Unlocker
Unlocker ile artık silemediğiniz, hata veren dosyalarıtek bir tıklama ile silebileceksiniz. Size zorluk çıkaran, hata mesajı veren, kaldırıldığı halde ardında dosya uzantılarını bırakan programları Unlocker ile rahatlıkla bilgisayarınızdan temizleyebileceksiniz. Son güncellenme ve veritabanı tarihi: 08.05.2016 08.05.2016












Kaspersky Rescue Disk iso Full indir

MZBElWJvoD9ximSW+vsSpl6hqVSClAx2FwA=


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Openload indir


Boyut: 274,92 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Kaspersky Rescue Disk Full Tam indir


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst