mehmetkarahanlı
Aktif Üye

Yeni sürümlere yükseltin

Aşağıdan mevcut ürününüzü seçin ve yükseltmek için adımları uygulayın.
Lütfen dikkat: KIS/KAV 2013 ve PURE 3.0 Windows 8 ile uyumludur (ancak Windows 2000 veya Windows 98 ile uyumlu değildir).
1. adım - Geçerli bir lisansınız olduğundan emin olun
- KIS lisansınız ETKİNSE
Mevcut etkinleştirme kodunuzu (anahtar dosyası) KIS MD 2017 ile kullanabilirsiniz. Lisans döneminizin kalan süresi aktarılacaktır. Şimdi 2. adıma geçin. - KIS lisansınızın SÜRESİ DOLDUYSA
Lisansınızı çevrimiçi yenilerken KIS MD 2017 lisansını indirimli olarak satın alabilirsiniz. Daha sonra 2. adıma geçin.
Not: KIS 6.0 lisansı en yeni sürümle uyumlu değildir. KIS 6.0'yı KIS 2017'e yükseltmek için (lisansınızın süresi dolmuş olsa da olmasa da) lütfen lisansınızı çevrimiçi yenileyin .
2. adım - 2017 Sürümünü indirin
Geçerli bir lisansa sahip olduktan sonra KIS MD 2017 yürütülebilir (.exe) dosyasını indirebilirsiniz.
KIS indirme sayfası için burayı tıklayın
3. adım - Kurulum
KIS MD 2017'e yükseltme
Not: 2017 sürümünü eski bir sürümün üzerine yüklerken etkinleştirme bilgileriniz ve anti-spam veritabanlarınız otomatik olarak korunur ve yeni sürümünüze aktarılır.
Talimatlar:
- 2. adımda indirdiğiniz yürütülebilir (.exe) dosyayı çalıştırın;
- Görüntülenen Kurulum Sihirbazı talimatlarını uygulayın;
- Kurulum tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Eski sürümünüzü kaldırdıktan sonra yazılımınız otomatik olarak etkinleştirilmediyse yeni sürümünüzü etkinleştirin.
Ayrıntılı talimatlar için lütfen destek sitesini ziyaret edin.
KIS'i Kaspersky Total Security – çoklu cihaz yükseltme
Not: Kaspersky Total Security – çoklu cihaz yüklemeden önce KAV/ KIS'in kaldırılması gerekmez. KAV/ KIS'in üzerine yüklenebilir.
Talimatlar:
- 1. adımda Kaspersky Total Security – çoklu cihaz için geçerli bir lisansa sahip olduğunuza emin olun;
- Görüntülenen Kurulum Sihirbazı talimatlarını uygulayın;
- Kurulum tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın;
- Eski sürümünüzü kaldırdıktan sonra yazılımınız otomatik olarak etkinleştirilmediyse yeni sürümünüzü etkinleştirin.
Ayrıntılı talimatlar için destek sitesini . ziyaret edin.