gittigidiyor

Kavisli Ekrana Sahip Dizüstü Bilgisayar!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Acer Predator 21 X modeli, dünyanın ilk kavisli ekranlı dizüstü bilgisayarı ünvanını taşıyor. Cihaz, ekranı ile olduğu kadar diğer özellikleriyle de dikkat çekiyor.


acer-predator-21-x-ozellikleri-2.jpg
Kavisli ekran teknolojisini son dönemde televizyonlar dışında monitör modellerinde de görmeye başladık. Haberimize konu olan Acer Predator 21 Xise, dünyanın ilk kavisli ekrana sahip dizüstü bilgisayarı konumunda.
Acer Predator 21 X Özellikleri

IFA 2016 fuar kapsamında duyurulan Acer Predator 21 X, her özelliği ile oyunculara hitap eden ve oldukça üst segmentte yer alan bir model.
21 inç ekran boyutunda 2560 x 1080 çözünürlük sunan model, Intel'in dün itibarıyla resmi olarak lanse ettiği 7. jenerasyon Kaby Lake işlemcisinden gücünü alıyor.
acer-predator-21-x-ozellikleri-3.jpg

İçerisinde SLI yapılmış çift GeForce GTX 1080 ekran kartının yer aldığı Acer Predator 21 X, donanım bileşenleri olarak tabir-i caizse tam bir canavar.
Bu denli bir gücü soğutmak da önemli olduğundan dizüstü bilgisayarın hemen atlında toplam 5 adet fan yerleştirilmiş. Bunlardan üçü çok ince metal AeroBlade fan kullanıyor.
acer-predator-21-x-ozellikleri.jpg

Acer Predator 21 X, direkt olarak oyunculara hitap ettiği için klavyesi de birçok rakibinden farklı. Tam boyutlu Cherry MX anahtara sahip bir mekanik klavye ile gelen dizüstü bilgisayar, sol tarafta makro tuşlarını da oyuncuların kullanımına sunmuş durumda.
Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak Predator 21 X'in fiyatı ise henüz bilinmiyor. Ancak modelin oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağını bilmek için kâhin olmaya gerek yok diye düşünüyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst