gittigidiyor

Kemal Sunal Ziraat Bankası reklamı gerçek mi?

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Ziraat Bankası 157. yılına özel olarak yayınladığı reklam filminde Kemal Sunal'ın oynaması sosyal medyada gündem oldu. İzleyiciler reklamdaki Kemal Sunal gerçek mi sorusunu araştırmaya başladı.


Kemal Sunal'ın yer aldığı Ziraat Bankası reklamı gerçek mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Reklam filmi kısa müddette aşırıca paylaşılarak isminden epeyce söz ettirdi. İzleyiciler tarafından en fazla merak edilen konu ise rahmetli oyuncu Kemal Sunal'ın bu kadar gerçekçi olarak reklam filminde nasıl oynatılabildiği oldu


Ziraat Bankası reklamında oynayan Kemal Sunal gerçek Kemal Sunal değil. Ona benzerliği ile tanınan ve reklam filminde oynayan oyuncunun gerçek adı Mehmet Kurt.

Daha önce Hababam sınıfı askerde gibi filmlerde de gördüğümüz Mehmet Kurt, Kemal Sunal’a benzerliği ile dikkat çeken oyunculardan birisiydi. Ziraat Bankası 157. yıla özel çekilen Yeşilçam reklamında da Kemal Sunal’ı oynayan ve ona hayat veren oyuncu Mehmet Kurt oldu.

Mehmet Kurt kendisine yapılan plastik makyaj ile iyice benzetildi ve görünüm olarak birebir kopyası gibi oldu.

Bu benzerliği görenler acaba reklamda gerçek Kemal Sunal mı oynuyor, yoksa bilgisayar efekti mi yapıldı diye merak etmeye başladı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst