gittigidiyor

Kim Dotcom'dan bilgi sızdırılması imkansız e-posta servisi

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
595710359667400279.jpg


Megaupload’un kurucusu Kim Dotcom’dan bilgi sızdırılamayan e-posta servisi geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda ABD'de ortaya çıkan bilgi sızdırma olayları tüm dünyayı ayağa kaldırmıştı. Google, Facebook ve Apple gibi teknoloji devlerinin de karıştığı bu bilgi sızdırma olaylarının ardından artık internet üzerinde kullanıdığımız platformlara pek bir güvenimiz kalmadı. Bunun üzerine ise veri güvenliğine önem veren hizmetler ortaya çıkmıştı. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Pirate Bay'ın kurucusunun yeni güvenli bir mesajlaşma servisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de benzer bir proje Kim Dotcom'dan geliyor.

Megaupload'ın kurucusu olan Kim Dotcom, şu sıralar bu tarz bilgi sızdırma olaylarının ardından bilgi sızdırılamayan yeni bir e-posta servisi üzerinde çalışıyor. Mega'nın CEO'su Vikram Kumar'ın açıkladığı bu yeni servis, özel şifreleme sistemleri sayesinden en üst seviyede güvenlik sunacak. Bu güvenlik sistemi sayesinde hiçbir kurum kullanıcıların bilgilerine ulaşamayacak.

Belirtilene göre Dotcom, bu e-posta hizmetini 6 ila 9 ay arasında hizmete sokacak.

Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst