gittigidiyor

Kingston Industrial Temperature, Yüksek Isılara Dayanıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Kingston, endüstriyel sıcaklıklara dayanıklı yeni microSD kartını duyurdu.[/h]Kingston Digital Inc., endüstriyal sıcaklık seviyelerine dayanıklı yeni microSD kartını duyurdu. UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, -40 dereceden +85 dereceye kadar ekstrem hava şartları ve sıcaklık durumlarına uygun olarak üretildi.
90 MB/s okuma ve 45 MB/s yazma hızıyla da dikkat çeken UHS-I Class 10 microSD kart, suya, titreşime ve X-ray ışınlarına karşı da koruma sağlarken her türlü zorlu koşulda en yüksek performansı vermek için tasarlandı.
8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere 4 farklı kapasiteyle üretilen UHS-I Class10 Industrial Temperature microSD kart, Kingston güvencesiyle satışa sunulacak.
Detaylı bilgi için Kingston.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Teknik Özellikleri
Kapasite: 16 GB, 32 GB ve 64 GB
Hız: 8 GB: 90 MB/s okuma ve 20 MB/s yazma,
16 GB-64 GB: 90 MB/s okuma ve 45MB/s yazma
Çalışma ve Depolama Sıcaklığı: -40 ° C ile 85 ° C
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst