gittigidiyor

Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
kirmizi-iphone-7-1490101156.jpg

Sabah saatlerinde çevrimiçi mağazasını ' Size güzel bir sürpriz hazırlıyoruz. ' mesajı ile bakım moduna alan Apple'ın, kullanıcıların karşısına hangi ürünler ile çıkacağı büyük bir merak konusu haline gelmişti.
Çevrimiçi mağazasını tekrar aktif hale getiren Apple, Kırmızı renkli iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.
Kırmızı iPhone 7 çıkış tarihi ve fiyatı!

Product (RED) kategorisi altında Apple Store'da listelenen kırmızı renkli iPhone 7 modellerinin satışından elde edilen gelirlerin bir kısmı, HIV/AIDS ile mücadele programlarını desteklemek üzere The Global Fund’a bağışlanacak.


kirmizi-iphone-7-fiyat.jpg

Apple'ın özel olarak üretilen modeller listesine dahil ettiği Kırmızı iPhone 7 modelinin fiyatı, diğer renk seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.
Kırmızı iPhone 7'yi satın almak için ödenmesi gereken ücret en düşük depolama için 4.299 TL, iPhone 7 Plus modelinde ise 4.949 TL olarak belirlenmiş durumda.
24 Mart saat 18:01’den itibaren sipariş verilebilir hale gelecek olan Kırmızı iPhone 7'nin, sipariş veren kullanıcılara ne zaman teslim edileceği henüz bilinmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst