gittigidiyor

Kitap Okumayı Sevenlere Galaxy Tab e Nook Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Kitap Okumayı Sevenlere Galaxy Tab e Nook Geliyor

Samsung ve Barnes&Noble ortaklığının ikinci meyvesi piyasaya giriyor. Kitap okumayı seven kişilere özel tablet geliyor. Detaylar haberimizde.


kitap-okumayi-sevenlere-galaxy-tab-e-nook-geliyor.jpg
Geçtiğimiz sezon içerisinde Samsung ve dünyanın en büyük kitap zinciri Barnes & Noble ortaklık yapmıştı. Bu ortaklık sonucunda Galaxy Tab 4 Nook ortaya çıkmıştı. Bir yıl gibi bir süre geçti ve kitap okumayı sevenlere özel olarak bir tablet tanıtılıyor, Galaxy Tab E Nook adını taşıyan bu tablet tasarım olarak Galaxy tasarımlarını andırıyor.
feat-GalaxyS28_Hero_M_ShopHome.png

Ekran boyutu 9.6 inç olan tabletin içerisinde kitaplar, dergiler ve gazeteler çok rahatlıkla okunabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinde de rahat dolaşabilen cihaz da film ve dizi de izlenebiliyor. Ekran çözünürlüğü ise 1280x800 değerlerine sahip. Ekran da aynı anda iki uygulama bulunabiliyor olması Samsung’un Multi-View özelliğini hatırlatıyor. Dahili olarak 16 GB hafıza ile gelen cihaz istenildiği taktirde 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Fiyat olarak 250 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst