gittigidiyor

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix dizisi-Into the Night

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Netflix'in ilk Belçikalı orijinal dizisi “Into The Night” büyük bir başarıydı. Platformların ilk 10'una girdi ve heyecan arayan izleyicilerin dikkatini çekti.


Distopik gerilim dizisi, güneşten kaçınmak için umutsuzca batıya seyahat eden bir uçakta hayatta kalan bir grup insanın mücadelesini anlatıyor.


Birinci sezon, yaklaşan kıyametten kurtulanlar için yeni bir umut ışığıyla sona erdi. Netflix 2.sezon için tarih verdi. 8 Eylül’de yapımın 2. sezonu yayınlanacak.



Peki yeni sezonda “Into The Night” için sırada ne var.


Kıvanç Tatlıtuğ'lu Netflix dizisi! Into the Night inceleme​


Into The Night, Jacek Dukaj'ın Polonya bilim kurgu romanı The Old Axolotl'dan esinlenmiştir.2. sezon için romandan hala bol miktarda kaynak malzeme var. Birinci sezon, zamana karşı yarışmaya ve güneş ışığının getireceği kıyametten kaçınmaya çalışırken ticari bir uçuşta hayatta kalan farklı insanlarla tanıştırdı. İlk sezonun sonuna doğru hayatta kalanlar, güneşin ölümcül ışınlarından sığınabilecekleri sığınağa giden yolu buldular. Hayatta kalan iki grup sığınağa başarılı bir şekilde girdikten sonra iyi haberle karşılandılar. Komutan, Sylvie'ye güneşle ilgili sorunu çözmenin bir yolu olduğunu söyler. Artık hayatta kalanların 2. Sezonda Güneşle yüzleşme zamanı geldi.


Son sezon için Kıvanç Tatlıtuğ’un da diziye dahil olacağı çok konuşulmuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst