gittigidiyor

Kız öğrenciye etek yasağı !

suvekum

Aktif Üye
Antalya'da liseli kız öğrencilere etek yasağı getirildi.
Geçtiğimiz ay Trabzon'da yaşanan merdiven skandalının bir benzeri bu sefer de Antalya'da yaşandı. Antalya'daki Gazi Anadolu Lisesi'nde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı.

Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesi’nde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı. Okul Müdürü Hayri Bahşi, “Okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar. Merdivenden inip çıkmalarında sorunlar olmasın diye düşündük” dedi.

Cumhuriyet'in haberine göre,Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç’ın “Erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor” sözlerini ardından bir skandal da Antalya’da yaşandı.

'PANTOLON GİYERLERSE DAHA RAHAT EDECEKLER'

Antalya’daki Gazi Anadolu Lisesi’nde kız öğrencilerin etek giymesi yasaklandı. Okul Müdürü Hayri Bahşi, yeni kılık kıyafet yönetmeliğine göre okul aile birliğinin de onayıyla bu yıl öğrencilerin gri pantalon, beyaz tişört olan okul forması giymelerine karar verildiğini söyledi. Daha önceki yıllarda uygulanan kurala göre üst sınıfta okuyan kız öğrenciler etek giyebilecek.

'Kızlı erkekli aynı merdiveni kullanıyorlar!'

“Kız öğrencilerin pantalon giyerek daha rahat edeceğini” savunan Bahşi, “Yeni yönetmeliğe göre bu karar alındı. Çocuklarımızın forma giymesi benimsendi. Biz de erkek ve kız çocuklarının da pantalon giymesine karar verdik. Böylece çocuklarımız rahat edecek. Sıralar kirli oluyor, tozlu oluyor. Ayrıca okulumuz öğrencileri artık büyük çocuklar." şeklinde konuştu.

Cumhuriyet

Kaynak : http://www.haber3.com/kiz-ogrenciye-etek-yasagi-haberi-2200673h.htm#ixzz2fGBUR7ZF

BAYBORA

Aktif Üye
haha bunlar daha iyi günlerimiz bu kendini bilmez yobazlar bu kadar olaydan sonra tekrar secilirlerse giyecekleri pantolonlari dahi olmayacak zaten kiz cocugunun okulda ne isi var 8 veya 9 yasinda evlenebilir ,evinin karisi olabilir velhasil kadindir eksik etek disarida isi ne otursun evinde yakinda sanirim bunlarida görecegiz hala makarnaya kömüre oyunu satan serefsizler oldugu mütdetce uyuyan koyun sürüsü oldugumuz ve hala uyanamadigimiz icin bunlardan baska müslüman kalmamis bunlarin yüzünden insan dinden soguyor yeteeeeeer lan birakin benim inancim bana ait sizene benim inancimdan giydigim etekden,pantolondan yeeeeeterr.

................................NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE................................

dede11

Aktif Üye
yaa lisede üst katlarda yatakhaneler de var ha. yatılı kızlı erkekli . üst sınıf öğrencileri etek giyebileceek ama alt sınıf kızlar etek giyemiyecek. mantık buysa çok akıllıca çözüm. yetişkinlerin eteklerine bakınca günah olmayacaK DEMEKKİ.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.