gittigidiyor

Klavyeden Kalp Simgesi işareti Nasıl Yapılır?

kaykay

Aktif Üye
Katılım
9 Eyl 2011
Mesajlar
69
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
52
Konum
adana
Klavyede kalp simgesi nasıl yapılır? ♥ olarak karşılaşılan, Facebook, twitter gibi sosyal ortamlarda sıkça kullanılan kalp simgesinin nasıl yapıldığını buradan öğrenebilirsiniz.
Klavyeden kalp simgesi yapmak için uygulamanız gereken bir tuş kombinasyonu bulunmaktadır. Yani aşağıda vereceğimiz iki tuşa birlikte basınca kalp simgesi ♥ oluşacaktır.
İşte kalp simgesi yapmak için gereken iki tuş;
Alt ile birlikte numeric kısımda bulunan 3 tuşuna basınca kalp simgesini yapmış olacaksınız.

Facebook’da buna bir alternatif daha bulunmaktadır. Bu da aşağıda belirtilmiştir. Mesaj bölümüne aşağıdakileri yazarsanız otomatik olarak kalp simgesine dönüşecektir.
<3
Üstteki gibi <3 yazıp enter’ı tuşlayınca yorumlarda vs. kalp simgesi yollamış olursunuz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst