gittigidiyor

Knight Online’dan Premium Durumu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Knight Online’dan Premium Durumu

Fantastik MMORPG türünün en tutulan oyunlarından birisi olarak 2004 tarihinden bu tarihe kadar milyonlarca oyuncu tarafından eğlence ile oynanan Knight Online, 26 Ocak Salı gecesi 02.00 de Steam de satış raflarındaki yerini aldığını Oyun Haberleri ‘ne açıklandı. 4 yeni server ile oyuncularını karşılayan sunan NTTGame, bronze, gold ve platinum’dan oluşan toplam 3 alternatifli bir premium hizmetini de aktif olarak oyuncularına karşısına çıkardı. Bu çerçevede oyuncular hizmetlerden daha etkin ve hızlı bir şekilde yararlanmak istediklerinde bronze, gold ve platinum premium seçeneklerinden yararlanabilecekler. Oyuncular 3 farklı premium özelliğini birden satın alarak aktif edebilecekleri gibi, bu özellikler arasında değişkenlik özelliğini kullanma imkanı bulabilecekler. Her satın alınan premium özelliği oyunculara 720 saatlik bir hizmet vermektedir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst