gittigidiyor

Koç ödülünü erdoğan'ın elinden aldı !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Konum
ankara
"İnovasyon Liderliği" ödülü Ali Koç'un Başbakan Recep Erdoğan'ın elinden aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, bu sene ikincisi düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası"nda, "İnovasyon Liderliği" ödülüne Arçelik layık görüldü. Ali Koç'un ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Arçelik açıklamasında, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'un ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ali Koç, Arçelik'in, inovasyonu sadece ürünlerle sınırlandırmadığını, tüm süreçlerde inovatif yaklaşımları hayata geçirdiğini belirtti.

Geçen yıl düzenlenen İnovasyon Haftası'nda Arçelik'in Türkiye'nin "En İnovatif Şirketi" ödülüne layık görüldüğünü ifade eden Koç, bu yıl da inovasyon alanındaki istikrarlı çalışmaları "İnovasyon Liderliği" ödülü ile taçlandırdıklarını bildirdi.

Koç, bu ödülün Arçelik'in hayata geçirdiği başarılı inovasyon çalışmalarının gördüğü takdirin somut bir göstergesi olduğunu belirterek, İnovasyon Haftası boyunca gerçekleşen etkinliklerin Türkiye açısından son derece verimli olduğunu ve özellikle inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için inovasyonun önemini, ekonominin tüm aktörlerinin kavramasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Koç, dünyada büyük sıçrama yapan kuruluşların istisnasız olarak başarılarını inovasyon güçlerine, araştırma ve geliştirmeye yaptıkları yatırıma borçlu olduklarına işaret etti.

Koç, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına inovasyonun sokacağını vurgulayarak, bu açıdan inovasyonun milli bir mesele olduğunu aktardı.

AA


Kaynak : http://www.haber3.com/koc-odulunu-erdoganin-elinden-aldi-haberi-2341299h.htm#ixzz2mAOTu9Fx
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst