gittigidiyor

Korax Galaxy HD son yazılım kanal listesi arıyorum !!!

TakeOne

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Keçiören
Korax galaxy hd cihazım var. Üreticinin sitesindeki son yazılım aralık 2014 yazılımı. Onuda flashdiskten yükleyememiştim. Dosyaların olduğu klasöre gösteriyorum. ama dosyaları görmüyor cihaz.

Uyduyu ekim 2015 de aldım. Son haliyle güncellemek istiyorum. Umarım birisi yardımcı olur bana.

(Ayrıcada Uydu kanallarında çok değişiklikler oldu. Star hd geldi. Kanald hd geldi. Samanyolu gitti. Kanaltürk gitti. Bugün tv gitti. Cine5 gitti.)

Son haliyle yazılımı yada kanal listesi yok mu ?
 

TakeOne

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Keçiören
Arkadaşım bahsini ettiğim yüklemeyediğim yazılım bu zaten !

En son NTK_DATABASE_1_21.dbn izimli bir kanal listesi dosyası ile güncelledim. Bu dosyanın güncel tarihi ise 15.01.2015 di. yani 1 yıldır hiç güncellenmedi.


Ayrıca bu uydu sadece usb ile mi güncelleniyor. Uydudan otomatik güncelleme yapmıyor mu ?
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst