Korax Hitech Vip Star HD için web üzerinde çok büyük bir kampanya vardı halen devam ediyor ve indirim var.
İş yerinden 4 arkadaş alınca ben de aldım. Bir sürü alanda var.
Temelde iyi bir uydu cihazı, ancak cihazda;
- USB üzerinden film, video vb. oynatacak media player yoktur.
aşağıdaki ayar menüsü , player, hava durumu falan yoktur.
Hotbird,Astra vs. uydulardaki açılabilen, şifreli kanalların seyredilebileceği deniliyordu
ancak apartmanda hotbird uydusu var, ben hotbird deki şifreli kanalları açamadım.
yüzlerce kanal açmıyor.
- Sinematurk bölümünde 'LOCA' da ki fimler açılıyor ama hep aynı fimler mevcut, bunlar değişiyor mu ? diğer 100 küsür film açmıyor.
- Paylaşımda yeni iptv linki eklenmiyor zannedersem ekleme durumu pasif, daha doğrusu kısıtlanmış.
- Güncelemeler eski 2018 yılına ait , destek sitesindekilerde eski, Memoli Ustanın TİGER yazılımı bu cihaza olur mu ?
burada yazan ccam, cfg, newcamd bunlar nedir, nereden yenisi bulunup USB ile yükleniyor? yani nasıl yüklnebilir.
- Mesela oğlum nickledon çizgi film kanalını istiyor ama yok, daha önce tivibu kullanıyordum orada bu kanal vardı.
- Ayrıca birde web tarayıcı olsaydı mükemmel olurdu.
İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim.
İş yerinden 4 arkadaş alınca ben de aldım. Bir sürü alanda var.
Temelde iyi bir uydu cihazı, ancak cihazda;
- USB üzerinden film, video vb. oynatacak media player yoktur.
aşağıdaki ayar menüsü , player, hava durumu falan yoktur.

Hotbird,Astra vs. uydulardaki açılabilen, şifreli kanalların seyredilebileceği deniliyordu
ancak apartmanda hotbird uydusu var, ben hotbird deki şifreli kanalları açamadım.
yüzlerce kanal açmıyor.
- Sinematurk bölümünde 'LOCA' da ki fimler açılıyor ama hep aynı fimler mevcut, bunlar değişiyor mu ? diğer 100 küsür film açmıyor.

- Paylaşımda yeni iptv linki eklenmiyor zannedersem ekleme durumu pasif, daha doğrusu kısıtlanmış.

- Güncelemeler eski 2018 yılına ait , destek sitesindekilerde eski, Memoli Ustanın TİGER yazılımı bu cihaza olur mu ?

burada yazan ccam, cfg, newcamd bunlar nedir, nereden yenisi bulunup USB ile yükleniyor? yani nasıl yüklnebilir.
- Mesela oğlum nickledon çizgi film kanalını istiyor ama yok, daha önce tivibu kullanıyordum orada bu kanal vardı.
- Ayrıca birde web tarayıcı olsaydı mükemmel olurdu.
İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim.