gittigidiyor

Korax VIPBOX GOLD & MATRIX GOLD 13/06/2018 YAZILIMI

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Ekteki yazılımı USB Flash Belleğin Ana Sayfasına atıp cihaza takın, MENÜ – GÜNCELLEME – USB’DEN GUNCELLEME (UDSKA) ‘ya girip üzerine OK’leyiniz ve cihaz kapanıp yeniden açılana kadar asla elektrikten kesilmemesine dikkat ediniz.

-Yazılımı yükledikten sonra Menü-Fabrika ayarlarından Kullanıcı Veritabanı (Şifre değiştirilmediyse 0000 ‘dır master şifre: 8888 ‘dir) yapıp cihaz açıldıktan sonra Menü - Server Ayarları - VIPCAM AKTIVASYON bölümünden SERVER ACTIVATED yazıyor mu kontrol ediniz eğer yazmıyor ve süreniz bitmemiş ise birkaç kere YEŞİL tuşa basıp bekleyiniz aktivasyon yapacaktır.
-Yeni versiyon VIPTV ve VOD, diğer yazılımlara sahip cihazların fırsat bulundukça bu yazılıma geçirilmesi tavsiye olunur.

-Xtream bölümünde VOD (bant) yayınları info kısmı açık iken sağ ses açma tuşu ile hızlı ileri geri sardırma özelliği gelmiştir.

-IPTV’den XTREAM bölümüne girince kanal listesi açık konumda iken, Kırmızı (Giriş) Tuşuna bastıktan sonra Şifre’nin altında TÜR: M3U yazan kısmı sağ tuş ile M3U_PLUS yapıp YEŞİL (KAYDET) tuşuna basınız, ve böylelikle Xtream listeniz her girişte çok daha hızlı açılır, ve bu şekilde yapmanız tavsiye edilir (TÜR: m3u_plus).

-Yine Xtream kısmında kanal listesi açık konumda iken; kumandadan 8989 tuşlayınca Xtream serverınızdaki gizli buketler (Adult,+18) görülecektir. Xtream’den çıkış yaptığınızda ya da Tekrar 8989 yaptığınız gizli buketler kaybolacaktır, görmek istediğinizde yeniden 8989 yapmanız gerekecektir.

-İnternetten Güncelleme bölümü bu yazılımla yeniden aktif hale gelecektir, Şubat 2018 ya da Nisan 2018 yazılımları yüklü ise Menü-Güncelleme-İnternet Üzerinden Güncelleme’den bu yazılımı yükleyebilirler.
 

Ekli dosyalar

  • VIPBOX_GOLD_20180613.rar
    6.7 MB · Görüntüleme: 104
  • MATRIX_GOLD_20180613.rar
    6.7 MB · Görüntüleme: 44

memoli1478

Yönetici
Administrator
Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
3,224
Tepkime puanı
2,092
Puanları
113
Yaş
43
Konum
syria
Nasıl oldu yazarsan yardımcı olurum
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst