gittigidiyor

Kulaklık Önerisi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
kapak-3.jpg


Kulaklık alırken her kafadan bir ses çıkar kimisi der a markası çok iyi çok güzel ben kullanıyorum memnunum der ama bunu diyen kişi kulaklıktan belkide zerre anlamayan ama Kendi kullandığı 10 liralık kulaklığın en iyisi olduğuna kendisini inandırmış basit bir kullanıcı kulaklık önerisi diye arama motoruna yazdıysan belli ki bunlardan sıkılmış kendine adam gibi bir kulaklık arıyorsun hoşgeldin kanka 30 TL - 160 TL arası deneyimleyip memnun kaldığımız kulaklıkları öneri listemize ekledik.

Philips SHE3900PP Kulakiçi Kulaklık


philips.jpg
Oval ses tüpü sayesinde müziğiniz daha kaliteli hale gelir.

Birinci sınıf kulaklık içi kulaklık mükemmel bas ses verir, rahattır ve güzel görünür. Verimli hoparlör sürücüleri güçlü ses verir. Oval tüp aparatları optimum uyum ve derin baslar için 3 kulak kapağı boyutunda gelir. Vakum metal kaplı muhafazalar zarif ve şık görünür.

❱ 10 Hz-22 kHz

❱ 8,6 mm Sürücü

❱ 16 ohm direnç

❱ Oval Gövde

❱ Fiyat: 30 TL

Joyroom E109





❱ IOS ve Android uyumlu

❱ 10 mm sürücü

❱ hassasiyet 95

❱ Dışarıdan az ses alan mikrofon

❱ Fiyat:54 TL

Xiaomi Hybrid HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık

❱ 20 Hz- 20 Khz

❱ Direnç: 32

❱ Dinamik ve Armatür Sürücü

❱ Düşük ve Yüksek Frekans Ayrımı İyi

❱ Armature sürücüsü, son derece hafif ve kapalı bir ünite vasıtası ile müziği, tüm detayları ile net olarak duymanızı sağlayan bir teknoloji.

❱ Fiyat: 73 TL

JBLT280A

Basslı müzik sevenler için biçilmiş kaftan olan müziğin baslarını gerçekten derinden hissetmek istenlerin favorisi olan JBL T280 A aynı zamanda Taner aydos tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

❱ Empedans (ohm): 16

❱ Frekans aralığı (Hz) 20-22kHz

❱ Hassasiyet (dB) 100dBSP

❱ Kablo uzunluğu (m) 1,1m

❱ Fiyat:99 TL

Sennheiser CX 300-II Precision Siyah Kulakiçi Kulaklık



sennheiser.SennheiserCX300IIPrecision.Gm16474.jpg

CX 300-II Precision Black kulak-içi kanal-tipi kulaklıklar, gelişmiş dinamikleri ve berraklığıyla çok güçlü, bas ağırlıklı stereo ses sunar. Beraberinde gelen çeşitli boyutlardaki kulak adaptör seti (S/M/L boyutlarında) ile herkesin kulağına kolayca uyum sağladığı gibi bir de çevre gürültüsünü çok iyi bir şekilde pasif olarak azaltabilir. Asimetrik kablo dizaynı sayesinde hareket halindeyken boynunuza ve saçınıza dolanmaz.

Özellikler

Güçlü ve bas ağırlıklı stereo bir ses sunabilmek için yüksek kaliteli dinamik hoparlör sistemi vardır.

Kulak kanallarının içine mükemmel şekilde oturur ve çevre gürültüsünü iyi bir şekilde azaltabilir (Beraberinde gelen kulak adaptör seti ile herkesin kulağına kolayca uyum sağlar).

Pratik bir şekilde taşımak ve saklamak için taşıma çantası kutuya eklenmiştir.

MP3, iPod, iPhone, CD oynatıcılar ve taşınabilir oyun sistemlerine uyumlu hale getirilmiştir.

❱ Asimetrik kablo

❱ 2 yıl garanti süresi

Teknik Bilgiler

❱ Frekans cevabı (kulaklıklar): 19 - 21000 Hz

❱ Empedans: 16 ohm

❱ Ses basınç seviyesi (SPL): 113 dB

❱ Jak yuvası: 3.5 mm (angled)

❱ Kablo uzunluğu: 1.2 m

❱ Dönüştürücü prensibi: Dinamik

❱ CX 300-II kulak-içi kanal-tipi kulaklıklar

❱ Kulaklık adaptör seti (S/M/L)

❱ Fiyat: 150 TL

Sony Mdr Ex650AP



sonymdr.jpg


Sony MDR EX650 AP Pirinç Kulak içi Kulaklık 12 mm sürücüler Büyük boy sürücüler, geniş bir ses ve uzman ayar için müzik sayesinde ayrıntı çarpıcı bir miktar ortaya çıkartıyor. Pirinç yapı mimari, temiz, berrak yüksek ve zengin ses sağlamaktadır.

Geniş frekans Bas 28kHz frekans aralığına geniş 5 Hz high-end melodiler sayesinde,müzik dinletisinde her ayrıntıyı size hissettiriyor. Mikrofon ve uzaktan çağrıları alın ve inline mikrofon ve uzaktan kumanda yardımıyla parçaları atlamaya imkan veriyor.

Tek düğme tasarımı çoğu Android, Apple ve cihazlarla kullanımı basit ve uyumlu olduğu için sorun olmadan kullanma imkanı veriyor. Yakın sundurma Köpük silikon kulak içi daha iyi bir akustik yalıtım oluşturur ve kulakta daha ergonomik duruş sağlayarak hafif ve rahat bir kullanım imkanı sunuyor.. Deneme fırsatı yakaladığım bu karışmaz fiber kablolu kulaklık gerçekten inanılmaz. Fiyatını hakkını verebilen estetik kulaklıklardan biri diyebiliriz.

❱ 12 mm’lik büyük boy sürücü

❱ Detaylı ve zengin ses

❱ 5 Hz – 28 kHz Geniş Frekans Aralığı

❱ Fiber Kablo

❱ Estetik Tasarım

❱ Üst Kalite Malzeme

❱ Fiyat: 160 TL
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst