gittigidiyor

Kupa Maçında skandal kural hatası....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Arjantin'in 2 farklı öne geçtiği maçta Fransa, skoru 2-2'ye getirmesini bildi ve maçı uzatma devrelerine taşıdı. Mücadele uzatma devrelerinde de nefes keserken Arjantin'in Messi ile bir kez daha öne geçti ancak Fransaızlar, maçı bırakmadı ve Mbappe'nin penaltıdan attığı golle maçı seri penaltı atışlarına taşıdı. Seri penaltı atışlarında Arjantin'in rakibini yenerek kupanın sahibi oldu. Ancak uzatma devrelerinde Messi'nin skoru 3-2'ye getiren golünde kural hatası olduğu öne sürüldü.



MESSI'NİN GOLÜNDE KURAL HATASI YAPILDI İDDİASI​

Fransızlar, Arjantin'in Messi ile attığı 3. golden önce yedek kulübesindeki Arjantinli futbolcuların sahaya girdiğini belirtti ve kural hatası olduğu vurgulandı. Gol anında, heyecandan yerinde duramayan Arjantin yedek kulübesinden iki futbolcunun sahaya girdiği görüldü. Fransa'nın kural hatası yapıldığını göz önüne alarak, FIFA'ya başvuru yapabileceği düşünülüyor.


dunya-kupasi-nda-kural-hatasi-arjantin-in-tarihi-15504237_3608_m.jpg



Fransa'nın ünlü basın kuruluşu L'quipe'in paylaştığı kural kitabının 3. maddesinin 9. paragrafında, "Eğer bir gol atıldıktan sonra hakem, oyun devam etmeden önce golün atıldığı sırada sahada fazladan bir kişinin olduğunu fark ederse: hakem golü vermemelidir. fazladan kişi: bir oyuncu, yedek oyuncu, değiştirilmiş oyuncu, ihraç edilmiş oyuncu veya golü atan takımın görevlisi ise; oyun, fazla kişinin bulunduğu yerden bir direkt serbest vuruşla yeniden başlatılmalıdır." ifadeleri yer aldı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,185
Tepkime puanı
495
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bundan bir şey çıkar mı?
Final maçının tekrar edilebileceğinden söz ediliyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst