gittigidiyor

La Case de Papel Kore versiyonu hakkında notlar....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
1-DsGD.png.webp



Güney Kore medyasının son on yılda popülerliği ve özellikle K-Dramalar alanında hızla arttı. Netflix, mevcut en iyi ve en yeni K-Dramalardan bazılarını platformda yayınlamak için muazzam bir çaba sarf etti ve K-Drama ile ilgili içerik için en iyi akış hizmetlerinden biri olarak kendisini hızlı bir şekilde güncelledi. La Case de Papel’in Kore uyarlamasının Netflix kitaplığına eklenmesi platformu daha da değerlendirecek gibi görünüyor.


Diziyi daha önce Voice ve The Guest gibi K-Dramalarda çalışmış olan Kim Hong-sun yönetecek. Netflix Orijinal dizisi My Holo Love'ın senaristi Ryu Yong-jae, gelecek uyarlamanın senaristliğini üstlenecek. Serinin yapımı, BH Entertainment ve Content Zium arasında bir iş birliği olacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

K-Drama Money Heist'in yapım durumu nedir?​


18 Ağustos itibariyle, K-Drama ön prodüksiyona girdi. 4 Eylül 2021'de dizinin çekimleri Güney Kore'nin Seul kentinde başladı. Çekimlerin ne zaman biteceği henüz belli değil, ancak üç aylık çekimler devam ederken, prodüksiyonun yarısından fazlasının tamamlanması bekleniyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Oyuncuları Tanıyalım....


Çete

Profesör – Yoo Ji-Tae

Berlin – Park Hae Soo

Tokyo – Jun Jong-Seo

Moskova – Lee Won Jong

Denver – Kim Ji-Hun

Nairobi – Jang Yoon-Ju

Rio – Park Jung-Woo

Helsinki – Kim Ji-Hun

Oslo – Lee Kyu-Ho

Görev Gücü

Seon Woojin – Kim Yunjin

Cha Moohyuk – Kim Sung-O

Rehineler

Cho Youngmin – Park Myung-Hoon

Yoon Misun – Lee Joobeen

Heyecan verici Güney Koreli oyuncu kadrosunun İspanyol meslektaşları kadar eğlenceli olacağı kesin.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Bölüm sayısı nedir?



Money Heist'in ilk sezonu toplam 12 bölümden oluşacak. Her bölümün çalışma süresi 60 dakika olacak.

5-4ApP.png.webp



 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Squid Game' yıldızı, La Ca de Papel’de oynayacak​

Park Hae-soo, “Umarım Kore versiyonumuz da sevginizi ve desteğinizi alır” diyor.

“Squid Game” yıldızı Park Hae-soo, La Casa de Papel'in (Money Heist) Kore versiyonunda rol almaya hazırlanıyor. Netflix'e göre oyuncu, Andrés de Fonollosa'nın oynadığı Berlin rolünü oynayacak.


1-C3HB.png.webp
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Park, Korece video mesajında, şık bir takım elbise giymiş ve La Case de Papel’in ünlü maskesinden bir tanesini elinde tutarak, "Geçtiğimiz beş yılda, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar diziye olan sevgilerini gösterdiler. Umarım Kore versiyonumuz da sevginizi ve desteğinizi alır" dedi. "Böyle harika bir dizide yer almak ve hepsinden önemlisi Berlin gibi harika bir karakteri canlandırmak benim için bir onur. Kore versiyonundaki oyuncu kadrosunun geri kalanı da benim gibi hissediyordur. dedi.
Bir oyuncu ve dizinin hayranı olarak, yarattıkları harika dizi için 'Money Heist' kadrosuna ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. 2022'de Money Heist'in Kore versiyonunu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” diye de ekledi.


Oyuncu daha sonra Pedro Alonso'ya "ünlü maskeyi" verdiği için teşekkür etti ve Kore dizisi bittikten sonra ona maskeyi vereceğine söz verdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst