gittigidiyor

Lamborghini temalı ses sistemi Ixoost EsaVox

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ixoost EsaVox isimli ses sistemi Lamborghini teması ile dikkat çekiyor. Muhteşem bir tasarıma sahip olan ses sistemi teknik özellikleri ve fiyatı ile şok etkisi yaratabilir!


ev_03.jpg
Ixoost EsaVox isimli hoparlör Lamborghini tasarımı ile şok etkisi yaratan ve teknik özellikleri kendine hayran bırakacak detaylara sahip. İşte karşınızda, Ixoost EsaVox!


ev_04-1480676726.jpg

Ixoost EsaVox Lamborghini teknik özellikleri ve fiyatı

Otomobil tasarımları ve özellikle üst düzey markaların tasarımları, ses sistemleri gibi konsept ürün tasarımlarına müsait ürün gamında ilham kaynağı olabiliyor. Bunlardan biri de Ixoost EsaVox oldu. Lamborghini temasına sahip olan bu ses sistemi tasarımıyla göz dolduruyor.



ixoost-esavox-1.jpg

Özellikle egzoz tasarımı son derece etkileyici görünüyor. Pasif şok emici görevi de yapan bu kanal basın temizliğine katkı sağlıyor. Egzoz borularının arka ve üst kısma ilerleyen çıkıntıları ise oldukça etkileyici. Altıgen yapıda tasarlanan sağ ve sol kolonlar da tasarımı güçlendiriyor...
Ahşap ve karbon ağırlıklı malzemeye sahip olan ses sisteminde 6.5 inç full range hoparlörler ve 8 inç boyutlu woofer birimleri yer alıyor. Ixoost EsaVox'ta 2 adet 1 inç'lik tweeter bulunuyor. Son olarak bu canavar ses sisteminde 1 adet 15 inç boyutlu subwoofer kullanılmış.


ixoost-esavox-3.jpg

20 - 22.000 Hz frekans aralığı sunan Ixoost EsaVox'ta tweeter, midrange ve woofer bileşenleri için 600 Watt'lık, subwoofer için de 200 Watt'lık besleme kullanılmış. Bluetooth ile kablosuz, RCA ve 3.5 mm bağlantılar ile kablolu ses aktarımı sunan 53 kg ağırlığındaki Ixoost EsaVox'un satış fiyatı ise 21.000$
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst