gittigidiyor

Laubali davranışlar!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,987
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=1]Sergen Yalçın'dan flaş sözler: Laubali davranışlar![/h][h=2]Beşiktaş, Başakşehir gibi zorlu rakibi sahasında 3-2'lik skorla mağlup etti. Maç sonrasında siyah beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, değerlendirmelerde bulundu. Yalçın böyle maçlardan 3 puan kazanmanın önemli olduğunu belirtti. Oyuncularına teşekkür edern ve ilk yarıda muhteşem bir performans sergilediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, ikinci yarıda laubali davranışlar nedeniyle 10 kişi kalmış bir takımdan 2 gol yediklerini söyledi.[/h]
5fb95e77ae298b3b9b47e5c9.jpg


Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Başakşehir'i konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın Başakşehir maçı sonrasındaki sözleri:
Kazanmak çok önemli. Çok zorlu bir periyoda girdik. Buradan 3 puanla ayrılmak çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyor hepsine teşekkür ediyorum. İlk yarıdaki performansları muhteşemdi.


İkinci yarı baskıyı biliyorduk. Nasıl kıracağımızı biliyorduk ama yedik o baskıyı. 3. golü bulduktan sonra arkadaşların laubali davranışları, oyunu rahata almaları 10 kişilik takımdan 2 gol yememize neden oldu. Bize yakışmadı hele 10 kişi kalmış bir takıma karşı.


Birileri var, birileri yok. Birileri gidiyor, birileri geliyor. Haftaya Rosier da geliyor, N'Skala da geliyor. Bu şartlarda futbol oynamak herkes için çok zor. Atmosfer yok, bir senedir seyirci yok. Maç kazanmak çok zor. Çok mücadele etmek lazım. Çok iyi konsantre olmak lazım. Oyuncuların kafası da dışarıda ailesinde. Onların konsantre tutmak da zor. Oyunculara da kızmamak lazım böyle bir dönemde.


İyi mücadele ediyoruz. Özellikle ilk 45 dakikadan memnunum. Bu maçı galibiyetle atlattık, gayet mutluyuz, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şimdi Fenerbahçe derbisine çok iyi şekilde hazırlanacağız.

fanatik.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst