gittigidiyor

Lenovo Gaming Tablet Geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
images_1200x675-2-660x396.jpg


Adında anlaşılacağı üzere Lenovo Gaming Tablet oyun odaklı olacak. Lenovo‘nun bir süredir Legion adıyla altında sürdürdüğü “gaming” operasyonlarına ve ürünlerine dahil olacağını ise söyleyebiliriz. Bu ürün henüz resmi olarak duyulmadı fakat şirkette üst düzey bir yönetici cihaza ait fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşılan fotopraflarda tabletin ön ve arka yüzleri görülüyor. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan tabletin arka yüzünde Legion markası yer alıyor. Ön yüzünden anlaşıldığı kadarıyla tablet düşük bir ekran/gövde oranına sahip.


lenovo.jpg



Tablet hakkında başka varabileceiğimiz bir diğer sonuç ise fiziksel bir tuşunun olmadığı. Ürün bu özelliğiyle geçen haftalarda sızan the Lenovo Legion Play ürününden ayrılıyor. Ürünle alakalı bilgilerimiz henüz oldukça sınırlı olsa da beklentiler tabletin yüksek bir ekran çözünürlüğüne ve yüksek kalitede bir Snapdragon yonga setine sahip olacağı yönünde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst