gittigidiyor

Lewandowski Altın Topun acısını çıkardı...2-3

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
4ed4c23b7ea14f2b9003a19177a72733.jpg



Bundesliga'nın 14. haftasında zirvenin iki talibinden Borussia Dortmund, Bayern Münih'i ağırladı.

Hafta boyunca futbol gündeminde Ballon d'Or ödülü tartışılıyordu. Lionel Messi ödülü kazanırken Lewandowski ise yılın forveti seçilmişti. Polonyalı yıldız tartışmaların ardından ilk maçında Dortmund'u hedef aldı.

Karşılaşmada gol perdesi erken açıldı. 5. dakikada Julian Brandt, Borussia Dortmund'u 1-0 öne geçirdi fakat yalnızca 4 dakika sonra Robert Lewandowski skoru 1-1'e taşıdı.

44. dakikada Kingsley Coman'ın golüyle Bayern Münih soyunma odasına 2-1 önde girmeyi başardı.

Borussia Dortmund ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada Erling Haaland'ın golüyle durum 2-2'ye geldi.

Uzun süre 2-2'lik beraberlik bozulmazken Bayern Münih 77. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Robert Lewandowski kaleci Kobel'i avladı ve takımını 3-2'lik üstünlüğe taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Borussia Dortmund sahasında Bayern Münih'e 3-2 mağlup oldu.

Bayern Münih'in zirvedeki yeri tescillendi​

Borussia Dortmund ile zirve mücadelesinde burun buruna giden Bayern Münih bu galibiyetle zirvedeki yerini perçinledi.

Bayern Münih aldığı galibiyetle birlikte puanını 34'e yükseltirken Dortmund ise 30 puanla ikinci sırada kaldı. Üçüncü Leverkusen'in ise 27 puanı bulunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst