gittigidiyor

lg g2 5.0.2 rom

riva70

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2015
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
tunceli
merhaba lg g2 cep telefonuma telegram uygulamasını kurduktan sonra rehber ve mesajlar gec gelmeye bazende hiç gelmemeye başlamıştı. telefonu hard reset attım düzelmedi. cihazı rotlamak istiyordum ama garantisi devam ettiği için vazgectim. cihaza 5.0 yazılım yüklemek istiyordum ancak turkiyede yasal olarak olmadığını sanıyordum. servis için deltanın sitesine girdim. lg g2 için 5.0.2 rom indirdim ve kurdum hiçbir sorun kalmadı. lg g2 için 5.0 kurmak isteyenlere tavsiye.
 

riva70

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2015
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
tunceli
5.0 yazilimi ile sarj hizli bitiyor kitkat en iyisi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst