gittigidiyor

LG G5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]LG G5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?[/h][h=2]LG tarafından son çıkarılan modellerden olan LG G5 kullanıcıları, haberde yer alan tuş kombinasyonları ile kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabilir.[/h]
lg-g5-ekran-goruntusu-nasil-alinir.jpeg
LG G5 adı ile piyasaya sunulan yeni telefon modeli, yüksek özellikler sunarken, kullanıcıların pek çok telefon modelinde olduğu gibi ekran görüntüsü alınması konudan özel tuş kombinasyonlarını denemesi gerekmektedir. Telefon üzerinden yapılan işlemlerde kişilerin ekran görüntüsü için iki seçeneği bulunmaktadır. LG G5 ile ekran görüntüsü almak için ilk seçenek, tuşlardır.
Telefonun arkasında yer alan güç düğmesi ile ses kısma düğmesine basıldığında kişiler ekran görüntüsünü kolay bir şekilde alabilmektedir. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda LG G5 üzerinden ekran görüntüsü almak için ikinci seçenek de belirtilmiştir.
1(57).jpg

LG G5 ile gelen Capture+ uygulaması, ekran görüntüsü almak isteyenler tarafından kullanılabilmektedir. Ekranın üst çubuğu açıldığında kişilerin Capture+ uygulamasını seçmesi yeterlidir. Bu seçenek sonrasında ekranda çeşitli araçlar çıkacaktır. Bu ekrandan kişiler istediği seçimleri yaparak ekran görüntüsü alabilmektedir.
capture.gif


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst