gittigidiyor

LG G6 tanıtılıyor! (Canlı izleyin)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
479


LG bugün gerçekleştireceği basın etkinliğiyle yeni amiral gemisi LG G6'yı tanıtıyor. LG G6'nın tanıtımını canlı izlemek isteyenler buraya!


Bugün Mobil Dünya Kongresi 2017 başlıyor. Daha doğrusu mobil üreticiler yarın kapısını açacak olan fuarda sergileyeceği akıllı telefonları bugün resmen tanıtıyor. Bu firmalardan birisi de LG!
LG, MWC 2017 kapsamında Barselona'da merakla beklenen LG G6 modelini açıklıyor. TSİ: 14:00'da başlayacak olan basın etkinliğinde LG, yeni amiral gemisini açıklamaya başlayacak. Siz de bu anlara tanıklık etmek istiyorsanız hemen aşağıda bulunan YouTube canlı yayınından faydalanabilirsiniz.


Canlı yayın;


lg-g6-oranindaki-full-vision-ekran-ozellikleri.jpg


LG G6 etkinliği başlıyor. Biz de LG G6 etkinliğini canlı olarak an ve an sizlere aktarıyoruz. Bakalım LG, G6 modeli ile Android kullanıcıların gönlünü kazanabilecek mi? Bugün LG G6 modeli MWC 2017 etkinliği kapsamında tanıtılacak. Merakla beklenen akıllı telefon tüm özellikleri ile bugün resmi olarak tanıtılacak.

LG G6 Lansmanı


LG G6 bugün resmi olarak tanıtılıyor. Şimdi kadar LG G6 hakkında sızın bilgilere buradan erişebilirsiniz. Canlı yayın Türkiye saati ile 13:00 başlayacak. Canlı etkinlik başladığında bizde sizlere canlı anlatım olacak buradan aktaracağız. Canlı yayın esnasında Türkçe anlatım için sayfanızını 5dk. bir yenilemeyi unutmayınız.

LG G6 Canlı Anlatım

LG G6 Canlı tanıtımı başladığında bu başlık altında canlı olarak takip edebilirsiniz.

Facebook sayfamız üzerinden canlı yayın etkinliğine katılabilirsiniz. Buradan Facebook sayfamıza ulaşabilirsiniz. Canlı anlatım saat 13:00’da başlayacak.

13:15 Canlı anlatım birazdan başlayacak.

lg-g6-kamera-ozellikleri-belli-oldu.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst