gittigidiyor

LG G6'nın Yeni Görselleri, Always-on Ekran ve Parlak Arka Yüzeyi Gözler Önüne Seriyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
lg-g6nin-yeni-gorselleri-always-on-ekran-bkaj.jpg

LG G6'nın Yeni Görselleri, Always-on Ekran ve Parlak Arka Yüzeyi Gözler Önüne Seriyor

LG'nin amiral gemisi G6, yeni görüntüleri ile yine karşımızda. İnternete sızdırılan LG G6'nın Yeni canlı görsellerinde, Always-on ekran ve parlak arka yüzey ön plana çıkıyor.
Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, 26 Şubat gecesi, nihayet modüler G5'in yerini alması beklenen yeni nesil amiral gemisi olan G6 modelini duyuracak. LG, G6 hakkında bilinmeyen herşeyi açıklayacağı resmi tanıtımından önce akıllı telefonun yeni görselleri yine ortaya çıktı.


gsmarena-001-9jpg1487399730.jpg
Ortaya çıkan yeni LG G6 görüntüleri, telefonun Gümüş rengine ait ve daha önce gördüğümüz görsellerle benzer tasarıma işaret ediyor. Dolayısıyla yeni görüntüler LG G6 tasarımı konusunda yeni bir sürprizi ortaya çıkarmıyor ancak tasarım konusunda bildiklerimizin güvenirliğini artırıyor diyebiliriz.

LG G6, ön yüzünün büyük bölümünü kaplayan 5.7 inçlik Full Vision ekran ile geçen yılki G5 modelinden oldukça farklı görünüyor. Bununla birlikte, arka tarafta çok fazla bir fark yok, çünkü yeni telefon çift ana kamera ve bunun hemen altında bir parmak izi tarayıcısı içeriyor.
LG G6, LG UX 6.0 olarak adlandırılan yeni bir arayüz ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutusundan çıkaracak. Sızan yeni fotoğrafta da fark edeceğiniz gibi, arayüz şaşırtıcı olmayan bir şekilde Always On display modunu da içeriyor.
Gelecekteki LG amiral gemisi telefonunun yeni Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 yonga seti ile tarafından çalıştırılması bekleniyor; ancak koşulları düşündüğünüzde bu kötü bir fikir gibi gelmiyor. G6'nın sunacağı muhtemel diğer önemli özellikler arasında ise suya dayanıklılık, 4 GB RAM, USB Type-C bağlantı noktası ve 3.200 mAh pil bulunuyor.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst