gittigidiyor

LG’ K7 ile K10

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



GSM Kongresi sırasında LG G5 amiral gemisini ilan eden ve modüler sisteme merhaba diyerek kullanıcıları yeni kıyılara sürükleme niyeti olan LG, aynı zamanda kesesi geniş olmayan müşterilere özel ürünler de sunuyor. Bu amaca yönelik geliştirilen yeni K serisinin ilk üyeleri K7 ve K10 bizlerle. Bilindiği gibi LG daha önceden uygun fiyatlı L Serisini sunuyordu. K serisi bir adım öne mi geçiyor? 5.3 inç 720p ekran, 2300 mAh batarya, Android 5.1 işletim sistemi ve çeşitli renk seçenekleri olan LG K10’un 13 MP ana ve 8 MP ön kamerası, 4G desteği, ülkesine göre 1, 1.5 ya da 2 GB RAM belleği ve 8/16 GB depolama seçenekleri var. LG K7 ise daha cazip özellikler içeriyor. 5 inç 854 x 480 piksel ekran, 2125 mAh batarya, 5 MP ön kamera ve Android 5.1 işletim sistemi sunuyor. Diğer özellikleri ülkeden ülkeye değişiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst