gittigidiyor

LG L80 Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1467347653_lg-aka-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

LG Aka Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Ekran görüntüsü ya da Screenshot olarak bilinen işlem, tüm akıllı telefonlarda olduğu gibi LG modellerinde de sunulmaktadır. Bu nedenle dışarıdan bir uygulama yüklemenize gerek kalmadan ekran görüntüsü alma işlemini LG Aka modelinde de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Alınan ekran görüntüsü de bir resim dosyası olarak saklanacağından, cihazınızda bulunan resimler için yapabildiklerinizin aynısını aldığınız ekran görüntüsü için de gerçekleştirmeniz mümkündür; resim düzenlemesi, mesaj uygulamaları ya da email ile paylaşım bunlardan sadece birkaçı.

LG Aka için ekran görüntüsü almanın iki kolay yolu bulunmaktadır. Bir tanesi; tuş kombinasyonu, diğeri de çoğu LG cihazlarında bulunun Quick Memo özelliğidir;

• Tuş kombinasyonu: Cihazınızın arka panelinde bulunan ses kısma ile güç tuşlarına aynı anda ve kısa süreli basılı tutarak ekran görüntüsü kolaylıkla alınabilir.

• Quick Memo ile ekran görüntüsü alma: Quick Memo özelliğine ulaşmak için, ekran üstünde yer alan bildirim kısmını aşağı yönde kaydırabilir ya da home tuşunu sağ çapraz yukarı doğru sürükleyebilirsiniz. Quick Memo açıldığı anda ekran görüntünüz otomatik olarak alınır.
Alınan ekran görüntülerine ihtiyaç duyduğunuzda bunlara; galeri, screenshot ya da Quick Memo albümlerinden ulaşabilirsiniz.
Belirtilen bu iki yöntemden hangisi sizin için daha pratikse onu seçebilir ve kolaylıkla cihazınıza kaydedebilirsiniz. Quick Memo özelliğinin en kullanışlı yanı, aldığınız ekran görüntüsü için bir düzenleme yapmanız gerekiyorsa, bu görüntü alımının yapıldığı anda da yapılabilir ve değişiklik yapılmış şekli ile cihaza kaydedilir.



LG L40 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




LG Aka Oyunları için TIKLAYINIZ

LG Aka Uygulamaları için TIKLAYINIZ

LG Aka Temaları için TIKLAYINIZ

LG Aka Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst