gittigidiyor

LG L90 Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1468355097_lg-l90-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

LG L90 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Android bir telefon olarak geçen LG L90, tasarlanmaya ve piyasaya sürülmeye başlandığından bu yana pek çok birey tarafından tercih edilmektedir. Bu tercih kapsamında kullanan bireyler her zaman memnuniyetle bu modeli kullanmaya devam etmektedirler. Renkli ya da klasik seçenekleriyle oldukça fazla modeli sunulan LG L90 teknik özellikleri ve kullanım kolaylıkları ile de kullanan bireylerin dikkatini çekmektedir. Cep telefonu dünyasında her zaman ilk ve en çok tercih edilen cep telefonu ve akıllı telefon modelleri arasında yer almaktadır.

En bilinen özellikleri arasında ise ekran görüntüsünün çok basit bir şekilde alınmasıdır. LG L90 bu özelliği ile de kısa süre içerisinde büyük bir beğeni toplamış ve oldukça fazla satışa sunulmuştur. Vasfını korumaya devam edecek olan bu akıllı telefon modeline sahip olduğunuzda bol bol görüntü almanız gereken yerler olacaktır. Özellikle de acil durumlarda ekran görüntüsü almanız gerekecektir. Durumlarınız acil olduğu için uzun uzun ekran görüntüsü almanız zaman alacaktır. Bu nedenle kolayca ekran görüntüsü alan LG L90 cep telefonuna sahip olarak bu zamanı en aza indirgeyebilirsiniz.

Ekran görüntüsü alacağınız ekrana gelerek güç düğmesi ve ses kısma düğmesine aynı anda basarak kolaylıkla ekranınızın görüntüsünü alabilirsiniz. Birkaç saniye basılı tuttuktan sonra tıpkı normal fotoğraf çekercesine ekranınızın fotoğrafını çekebilirsiniz. Oldukça basit olan bu işlem sonucunda çekim sesini de duyabileceksiniz. Ancak ses kısma ve güç düğmesine mutlaka aynı anda basmanız gerekmektedir.



LG L90 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




LG L90 Oyunları için TIKLAYINIZ

LG L90 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

LG L90 Temaları için TIKLAYINIZ

LG L90 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1474402624_lg-k8-ekran-goruntusu-alma-resimli-anlatim.jpg

LG K8 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
İnternette gezinirken bir şey görürsünüz, o an vaktiniz yoktur ve sonra bakmak istersiniz ancak yazarak not almak uğraştırıcı olduğundan ekran görüntüsü alırsınız. Ya da unutmak istemediğiniz bir görüntüyü, yazıyı, bir bilgiyi ya da birinin göndermiş olduğu mesajı da depolamak için ekran görüntüsü almak oldukça işe yarar bir yöntemdir.

Lg K8’de ekran görüntüsü nasıl alınır?

Lg marka telefonlarda hâlihazırda bulunan QuickNote uygulaması ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bu uygulama ile ekran görüntüsü alabilmek için ekran görüntüsü alacağınız ekran üzerindeyken bildirim menüsünü açmak için parmağınızla telefonun üst tarafını aşağıya doğru sürükleyip QuickNote ikonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ekran görüntünüz otomatik olarak görseller kısmında uygulama klasörüne kaydedilir.

Ancak eğer isterseniz ekran görüntüsü üzerine yazı yazıp, farklı renk, şekil ve boyutlardaki kalemlerle çizim yapıp manuel olarak da kaydedebilirsiniz. Lg K8 cihazında ekran görüntüsü alabilmek için,telefonun güç tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda basarak 1-3 saniye beklemeniz gerekiyor



Lg K8 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




Lg K8 Oyunları için TIKLAYINIZ

Lg K8 Uygulamaları için TIKLAYINIZ

Lg K8 Temaları için TIKLAYINIZ

Lg K8 Antivirüs Uygulamaları için TIKLAYINIZ

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst