gittigidiyor

LG Stylus 2

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya



LG’nin yeni amiral gemisi G5 modelinin tanıtılmasına sayılı günler kala firmadan phablet düşkünlerini memnun edecek dev ekranlı ve kalemli LG Stylus 2 geldi. Geçen seneki LG G4 Stylus’un devamı niteliğindeki Stylus 2 ile gelen dijital kalemin ucu nano kaplama içeriyor, daha hassas sonuçlar veriyor. Pen Pop ve Pen Keeper adlı cihaza özel teknolojilere yer veren LG Stylus 2, kalem çıkarıldığında otomatik olarak işlemler gerçekleştiriyor. Teknik özellikler tarafında 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 5.7 inç HD ekran, 1.5 GB RAM bellek, 16 GB depolama alanı ve microSD kart yuvası gibi orta seviye özelliklere yer veriliyor. 3000 mAh kapasiteli bataryanın sabit olmaması sevindirici. 13 MP ana ve 5 MP ön kamera içeren LG Stylus 2’nin boyutları 155 x 79.6 x 7.4 mm ve ağırlığı 145 gram. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yüklü gelen phablet’in fiyatı ilan edilmiş değil ama cazip olacağı ifade ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst