gittigidiyor

LG telefon üretimini durdurdu..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Güney Kore medyasında yer alan haberlere göre tamamen üretimin durdurulması ve devredilmesi biraz zaman alacak. LG'nin verdiği bu karar ile büyük bir avantaj kazanması bekleniyor.


Bir zamanlar akıllı telefon pazarında oldukça iyi işler çıkaran Güney Koreli üretici LG, geçtiğimiz haftalarda akıllı telefon pazarından çekildiğini açıklamıştı.


Çinli rakipleriyle baş edemeyen ve her geçen gün popülerliğini kaybeden marka, son 6 yılda 4.5 milyar dolar zarar etmişti.


ÜRETİM RESMEN SONLANDI
Güney Kore merkezli bir haber ajansı olan Asiae, LG'nin telefon üretimini bugün itibarıyla durdurduğunu açıkladı.


Söz konusu kararın ardından, LG'nin akıllı telefon üretmek için kullandığı Vietnam'daki dev fabrikası, yeniden düzenlendikten sonra artık beyaz eşya üretimi için kullanılacak.


2015 yılının ikinci çeyreğinden bu yana 24 çeyrek üst üste zarar açıklayan LG’nin akıllı telefon birimi, o günden bu yana toplamda 4,5 milyar dolar zarar etmişti.


BAZI MODELLER 3 YIL DAHA GÜNCELLENECEK
LG tarafından yapılan açıklamalara göre, şirketin 2019 yılı ve sonrasında ürettiği üst segment akıllı telefonlar, 3 yıl boyunca Android güncellemesi almaya devam edecek.


LG'nin açıklamalarına göre, üç yıl daha Android güncellemesi alacak üst segment akıllı telefonlar şu şekilde:


LG G8 ThinQ
LG G8x ThinQ
LG G8s ThinQ
LG V50 ThinQ
LG V60 ThinQ
LG Velvet
LG Wing


Ayrıca şirketin Stylo ve K serisi gibi orta ve giriş segment modelleri de iki yıl boyunca Android güncellemesi alacak
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst