gittigidiyor

LG V20S Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]LG V20S Geliyor![/h][h=2]LG tarafından LG V20 adında yeni bir telefon üzerinde çalışmalar yapılırken pek çok ülkede satışa sunulan bu telefonun V20S versiyonun da satışa çıkacağı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
lg-v20s-geliyor.jpg
LG mobil sektörde yeni bir model ile yer almaya başlamıştı. LG V20 olarak adlandırılan bu yeni model piyasada LG’nin yeni umudu olarak tanımlanırken yeni bir çalışmanın daha yapıldığı öğrenildi. Öyle ki yeni amiral gemisinin bir farklı versiyonu olarak sunulacak LG V20S modeli de piyasaya çıkacak.
Böylece kullanıcılar için ikinci bir seçenek yaratılacak. Yeni telefon modelinin detaylarının piyasaya sızdırılması ile birlikte teknik özellikleri de öğrenilirken yeni modellerin sadece Japonya gibi Uzakdoğu ülkelerinde sınırlı olabileceği belirtildi. Bu açıdan yeni V20S modelinin şu an için hangi bölgelerde satılacağı net olarak bilinmese de önümüzdeki günlerde bu konuda resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.
V20S Özellikleri Neler?
Yapılacak açıklamalar ile birlikte LG V20S modelinin de piyasadaki durumu netlik kazanmış olacak. Bugüne kadar LG V20 serisi ile çok fazla ilgi uyandırılmamış olsa da yapılacak yeni reklam çalışmaları ile birlikte bu konuda LG’nin daha yüksek kullanım oranlarını ulaşması bekleniyor. Yeni versiyonun özellikleri ise şöyle;
Snapdragon 820 yonga seti
4GB LPDDR4 RAM
2.1 inçlik ikinci ekran
Çift arka kamera
5.2 inç ekran
3000mAh batarya
32 GB depolama alanı
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst