gittigidiyor

LinkedIn Kariyer Sayfası Yenilendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]LinkedIn Kariyer Sayfası Yenilendi[/h][h=2]İş dünyasına yönelik oluşturulan ve kısa sürede içerisinde milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan LinkedIn kariyer sayfasında iyileştirmeler yapıldığını duyurdu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
linkedin-kariyer-sayfasi-yenilendi.jpg
İş arayan, çeşitli iş ilişkilerini geliştirmek isteyen kişilerin tercih ettiği LinkedIn gelişimini sürdürüyor. Bugüne kadar yüksek kullanım oranlarını ulaşmayı başararak sektörde dikkatleri üzerine çeken LinkedIn özellikle kariyer sayfasında yapılan değişiklikler ile birlikte çok daha etkin bir kullanıma sahip oldu. Yapılan yenilemeler ile birlikte özellikle kişilerin kendine uygun işlere ulaşmasını ve böylece tüm iş ilanlarını kontrol etmesini mümkün hale getirilmiş durumda. Bu bakımdan hem işveren hem de iş arayan kişiler için yenilenen kariyer sayfası çok daha kolay bir kullanım sağlamış durumda.
Tasarım Yenilendi
Yenilenen tasarım ve kariyer sayfası ile birlikte üç farklı kategori altında kişilerin arama yapabildiği görülüyor. Bu bakımdan şirket görünümü, uygun işler ve kültür hayat olarak ayrılan 3 kategori kişilerin kolay bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda aynı zamanda tanıtım videosu da paylaşılırken bu video ile birlikte kişilerin yeni sistemden nasıl yararlanacağı, yeni sistem ile birlikte hangi özelliklere sahip olabileceği de paylaşmış durumda. Bu bakımdan LinkedIn üzerinde iyi bir profil oluşturmak isteyen kişiler yayınlanan video üzerinden de incelemelerde bulunabilir. Bu özelliğin kullanıcılar tarafından şimdiden beğenildiği de görüldüğü gibi önümüzdeki dönemlerde bu yeniliklerin LinkedIn kullanım istatistiklerini de artırması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst