gittigidiyor

[Linux] SwagArch GNU/Linux 18.06 duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
SwagArch.jpg


[FONT=&quot]Arch Linux tabanlı bir GNU/lınux dağıtımı olan gnu lınux‘un 18.06 sürümü duyuruldu. Calamares grafiksel sistem yükleyicisi ile gelen sistemin Arch Linux ile %100 uyumlu olduğu söyleniyor ve sistem Xfce masaüstü ortamı ile kullanıma sunuluyor. Basit ve güzel bir gündelik Arch masaüstü ortamı şiarıyla gelen sistemde; önceden yüklenmiş popüler pek çok yazılım bulunduğu ifade ediliyor. Varsayılan arama motoru olarak DuckDuckGo kullanılan sistemde, tüm paketlerin güncellendiği belirtiliyor. Son xorg ve nvidia ekran kartlarıyla ilgili bir sorunun giderildiği bildirilen sistemde, SwagArch yükleme hatası da giderilmiş bulunuyor.

linux.png




SwagArch GNU/Linux 18.06 hakkında bilgi edinmek için değişiklikler sayfasını inceleyebilirsiniz.[/FONT]

[FONT=&quot]SwagArch GNU/Linux 18.06 edinmek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.


linux.png


[/FONT]


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst