gittigidiyor

Linx Ne-1090 FULL HD USB PVR Türkçe KANAL DÜZENLEME EDİTÖRÜ

ERK@L

Aktif Üye
Linx Ne-1090 FULL HD USB PVR Türkçe KANAL DÜZENLEME EDİTÖRÜ

wol_error.gif
Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın
trkekanaledtr.png

Ekli dosyalar

• TÜRKÇE NXP kanal editöru-ERKAL29-WWW.SATCAFESİ.NET.rar
    205.4 KB · Görüntüleme: 182

agenor

Aktif Üye
Cihazdan Usb'ye kaydettiğim .sdx uzantılı dosyayı program ile açmak istediğimde;
"MCF Aplication çalışmayı durdurdu" diye mesaj çıkıyor. Nerede yanlış yapıyorum?
"USB nin içine girerek, SARI tuşa bas ve aldığın yedeği bilgisayarında bu
STBeditör ile açarak istediğin düzenlemeyi kolaylıkla yaparak kaydedip, tekrar USB aracılığı ile uydu alıcına yükleyebilirsin. " deniyordu.

memoli1478

Administrator
tekrar çek veya programı değiş olmazsa güvenlik duvarı engelliyor olabilir

agenor

Aktif Üye
Usb flas diske format attım(fat32) Yeniden çektim, stb editörü ingilizce indirdim olmadı yinede. Eski versiyonla çekip bilgisayara kaydettiğim kanal listelerini açıyor ama yenisini açmıyor.Programı yönetici olarakda çalıştırdım, sdx dosyasını masa üstüne atıpda açmaya çalıştım olmadı.
Başka bir flashdisk ile denedim, 11,04,2013 tarihlisini açıyor ama 21,04,2013 tarihli listeyi açmıyor. her ikiside aynı disk üzerinde.

Son düzenleme:

ERK@L

Aktif Üye
.pc.nizde virus var ise indirdiğiniz dosyayı normal açsanız bile işlem yapmaya kalktığınızda bu tür hatayı verebiliyor. bazende program çakışması yüzünden olabiliyor.

agenor

Aktif Üye
Bilgisayarı Kaspersky ile tarattım ama virüs bulamadı, Dosyayı bir kaç sefer uydudan alıp bilgisayara getirmeye çalıştım, 80 kb lık dosya geliyor ama stb editör açamıyor. Belki 2,88 yazılımı buna izin vermiyor yada ben yazılımı yanlış yükledim. Astra 19'daki Pek çok kanal açmıyordu, tarattıktan sonra yeni kanallar geldi ve c+ ilke digital + kanallar açıldı, eski kanallar hala açılmıyor ama yeniler açıyor.

ERK@L

Aktif Üye
yazılımdan evvel ve sonra mutlaka cihazı fabrika ayarlarını cevirmeniz gerekmektedir.çevirmediyseniz kanal dosyasını hatalı alabilirsiniz.siz en güzeli cihazı fabrika ayarlarına çevirdikten sonra sıfırdan tarama yapıp o şekilde yedeğinizi almayı deneyin...

agenor

Aktif Üye
Cihaza yeni yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm ve sonrasında yedeklediğim kanal listelerini yükledim. 150Cm motorlu çanak kullanıyorum, uyduları tektek pozisyonerden bulmak,kanalları tek tek taratmak çok uzun sürüyor, bu nedenle kolayı seçip yedeklemeden kurdum. Sanırım sizin belirttiğiniz gibi fabrika ayarlarına dönüp yeniden taratmak gerekecek. Yeni yazılım çıkarsa aynısını yeniden yapmam gerekecek.

ERK@L

Aktif Üye
yeni yazılım yüklediginizde nxp işlemcili bu model cihazlarda mutlaka fabrika ayarlarına cevirip sıfırdan kanal araması yapılırsa cihaz daha stabil calısır.verilen yeni yazılımlarda tp vb.düzenlemeler yapılmışsa cihaz bir öncekı kanal listesi yüklediginizde yada editör ile düzenlemeler yapmaya kaltıgınızda sorun yasayabilirsiniz.linx 1090 bu son yazılımı server dahil olmak üzere oldukca stabil calısıyor.motorlu canak kullanıyorum demissiniz burda motorlu canak kullanıp sorun yasayan arkadaslarımız var cihaz kanal kapisitesi yanılmıyorsam 5000 den sonra kanal hafıza almıyor gibi sorunları vardı sizdede bu son yazılım yüklü ise böyle sorun varmı?

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.