gittigidiyor

Linx Ne-1090 FULL HD USB PVR v2.82 Yazılım-15-01-2013

ERK@L

Aktif Üye
Linx Ne-1090 FULL HD USB PVR v2.82 Yazılım
15-01-2013

youtube sorunu giderilmiştir...

yazılımdan evvel ve sonra mutlaka fabrika ayarlarına çevirin cihazı...

yazılım linki:
[HIDE]

[/HIDE]

Murat52

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar az önce yazılımı makinama yükledim. Sonuç malesef olumsuz. Hava durumu yine çalışmıyor. Ayrıca 2.80 yazılımına göre görüntü kalitesi hem HD hemde SD yayınlarda biraz bozuk geldi bana. Malesef 2.80 yazılımına dönmem lazım. Elinde 2.80 yazılımı olan var mı?

Son düzenleme:

dabu01

Aktif Üye
selam 2.82 gürüntüde netlik var menü dış çizgileri sürekli titriyor daha önce Diseqc Motor kullanıyordum 2.80 de motoru kitledigi için iptal ettim bu yazılımda gayet iyi çalış tı sadece pozisyona git bölümünü kullandığım zaman motoru tekrar kitliyor.

kablosuz modem lerden hangi modemleri tanıyor bilen arkadaşlar varmı yazarsa sevinirim saygılarımla

Son düzenleme:

ERK@L

Aktif Üye
cihazı fabrika ayarlarına çevirip hazır kanal listesi yüklemeyiniz.sifirdan taratın kanalları.fabrika ayarlarından sonra cihazın tv.ne göre çözünürlük ayarını yapınız-(1080i gibi),

Çalışan uyumlu wifi adaptörler---
[HIDE]

1-aztech wl 552
2-Airties Air2310
3-Edimax EW-711UMN
4-Everest EVN-54M
5-Belkiın N 300
6-Platoon PL-93770
7-s-link slx 104
8-EVEREST ZC-WL0123
[/HIDE]

hozkaya

Aktif Üye
2.82 Yazılımın artıları neler yazılmamış.Belki olumlu yerleri çoktur.Bu işten anlayan birisi yükleyip açıklarsa memnun oluruz.Cihaz yılbaşından beri 40 nolu server ile bağlanıyor daha önceleri 8-40 arası bağlanıyordu.Bu konuda bilgisi olan var mı?

hozkaya

Aktif Üye
Ben 2.82 yazılımını attım hiç bir olumsuz bir şey yok.Hava durumu düzeltilmemiş.Bana kanal gezerken atlamalar düzelmiş gibi geldi.

ERK@L

Aktif Üye
yazılımda yotube sorunu giderilmiş.şu an nxp cihazlarda verilen ortak server sadece 40.cı satırdan veriliyor.değişen bir şey 8.den 40.da arası yapılan paylaşımda açılan kanallar 40.cı serverdada açılmaktadır.kısacası açılan kanallarda değişen bir şey yok.40 servedada full şekilde izleniyor.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.