gittigidiyor

Linx ne 1090 kanal silinmesi

varolbas

Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2012
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
karaman
Sayın yetkili,linx ne 1090 cihazımda kanal taraması yaptırıyorum,örneğin geçen hafta astra 19,2 uydusunu tarattım 817 kanal buldu,fişten çıkarıp takınca kanal sayısı 677 olmuş.aynısını diğer uydulardda yapıyor.yazılımı yeniledim değişen birşey olmadı.kanal sayısı fazladır diye bir uyduyu ve kanallarını sildim,yine olmadı konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum hayırlı işler dilerim.
 

hozkaya

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2012
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Konum
Erenler
Arkadaşım kanal taraması yaptıktan sonra kanalları hafızaya kaydet.Yanlışlıkla silinse bile bir dakikada yeniden yüklersin.
 

varolbas

Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2012
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
karaman
Ilginize teşekkür ederim onuda denedim olmadı başka bir problem var heralde yine de çok sağolunn
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst