gittigidiyor

Liselilere Özel Sosyal Ağ: Lifestage

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Liselilere Özel Sosyal Ağ: Lifestage[/h][h=2]Lifestage adı verilen yeni bir sosyal ağın duyurusu yapılırken Facebook tarafından geliştirilen bu sosyal ağ sadece lise öğrencilerine hitap edecek.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
liselilere-ozel-sosyal-ag-lifestage.png
Sosyal medya devi Facebook yeni sosyal medya siteleri açarak kullanıcıların bu siteleri de tercih etmesini amaçlıyor. Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda Facebook tarafından yeni bir sosyal medyanın geliştirildiği belirtilirken sosyal medyanın adı Lifestage oldu.
Sadece Öğrenciler Kullanacak
Sosyal medyanın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi kullanıcının kısıtlanması olurken sistemden sadece lise öğrencileri yararlanabilecek. Facebook genç nesli çok fazla sitede bu barındıramazken özellikle Snapchat gibi pek çok farklı sosyal medya uygulaması gençler tarafından daha çok tercih ediliyor. Bu nedenle yeni bir sosyal medyanın oluşturulduğu tahmin edilirken sadece gençlere yönelik olarak açılan sosyal medyada özellikle önümüzdeki dönemlerde yapılacak yenilikler ile birlikte piyasadaki pek çok sosyal uygulamanın özelliğinin sisteme eklenmesi bekleniyor. Pek çok uygulamanın özellikleri Lifestage için de geliştirilecek. Bu bakımdan gençleştirin yeni sosyal medyada toplanması Facebook için önemli bir güç gösterisi olacak ve böylece farklı platformları üzerinden de olsa ciddi bir kullanıcı sayısına ulaşılmış olacak.
Çeşitli ağların oluşturularak grupların kurulabileceği sosyal medya aynı zamanda grup görüşmelerini de destekliyor. Sistemde yer alan selfie gibi farklı uygulamalar ile keyifli fotoğraf çekmek de mümkün. Başlangıçta sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılacak olan bu sosyal medyanın başarılı olması halinde diğer ülkelere de açılması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst